Kategória: Politika

Újabb stadion 2,4 milliárdért

Negyedosztályú focicsapat stadionjára költ a kormány 2,4 milliárd forintot, jelentette be a térség fideszes képviselője. A döntés értelmében a megyei elsőosztályban szereplő Eger stadionját bővítik 3500 fősre. Hogy miért, azt hiába kérdeztük a kormánytól, nem árulták el.
 

Címke: ,

Újabb milliárdok stadion-felújításra

Újabb milliárdok stadion-felújításra
Újabb milliárdok jutnak közpénzből stadion-felújításra. A most megjelent kormánydöntés szerint Salgótarján és Eger stadionja újulhat meg állami forrásból. Sőt, jut pénz egy felvidéki fociakadémiának is. Ezekre csaknem 10 milliárd jut, de összességében 13 milliárd forintot fordítanak stadionok korszerűsítésére.

Címke: , , , ,

Fórum Hatvanban

2017. május 23-án este Vámos Csaba, a Magyar Munkavállalókért Mozgalom elnöke és Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke tartott közös fórumot a hatvani Jobbik irodában.
Sneider Tamás köszöntőjét követően arról tájékoztatta a megjelent érdeklődőket, hogy az Európai Bizottság befogadta

Címke: , , , ,

Lemondatnák a polgármestert

A képviselőtestület lemondását követelik egy hevesi faluban. Átányban régóta forrnak az indulatok, többek szerint ugyanis az önkormányzat kétes ügyekben lehet érintett, miközben semmit nem tesz a faluért. Azt mondják, ha eső van a mentő sem tud bejutni a faluba. A

Címke: , , , , , ,

Kizárták a polgármestert

 
A fideszes polgármester és 35 régi tag nélkül alakult újjá a Fidesz hatvani alapszervezete. A szervezeten belüli ellentétek miatt tavaly oszlatta fel magát a helyi Fidesz. A konfliktus a város jelenlegi és korábbi polgármestere között fajult el.

Kizárták a polgármestert
A fideszes

Címke: ,

Kétmilliós luxusnyugdíj a rekord

2 millió forint a legmagasabb nyugdíj Magyarországon. Egyetlen ember kap ennyit havonta. Ezt az összeget egy átlagos magyar munkavállaló 1 év alatt keresi meg. A 2 millió forintból egyébként a nyugdíjas szinte bármit megengedhet magának, de például vannak 5 ezren

Címke: ,
Top