Hónap: 2011 március

Horváth: tanulni kell a hibákból

A katasztrófavédelmi helyzetekről, elsődlegesen az ár- és belvízveszély kezeléséről tartottak tájékoztatót megyénk polgármestereinek.
– A tavalyi nyár jelentős természeti csapásokat hozott, ezek miatt komoly erőket kellett mozgósítani és jelentős anyagi károk is keletkeztek. Kissé aggódva tekintettünk a

Neten a cégem

A “Neten a Cégem program” tájékoztatóját tartották ma  a HKIK székházában, ahol a szervezők ismertették annak az országos programnak az első jelentősebb eseményét, melyre az Észak-magyarországi régió kis és középvállalkozásait várják.

A Neten a Cégem program szervezői a program

Útlezárás az Eger Rallye útvonalán

 

Immáron több éve Eger és vonzáskörzete ad otthont a hazai és nemzetközi érdeklődéssel kísért Országos Rallye Bajnokság I. futamának, az Eger Rallye rendezvénysorozatnak.
A verseny keretében április 1-én, pénteken 17.00 – 22.00 óra között, április 2-án, szombaton 16.00

Ingyenes képzés az EKMK-ban

A füzesabonyi Városi Intézményi Központ és az Egri Kulturális és Művészeti Központ az Európai Unió támogatásával 2011. áprilisától 90 órás képzést indít hátrányos helyzetű (álláskereső, roma, GYED-en, GYES-en levő, pályakezdő) felnőttek számára Vállalkozói készségek fejlesztése címmel.
A

Jótékonysági előadás

 

A Babszemjankó Gyermekszínház jótékonysági előadást tart április 10-én, vasárnap a Forrás Gyermek- és Ifjúsági Házban,Az előadás címe: A rátóti csikótojás.
Jegyek 650 Ft-ért megvásárolhatók a Forrás jegypénztárában, vagy megrendelhetők az egyesulet. igazgyongy@gmail.com címen.
Az előadás bevételét az Igazgyöngy Egyesület a

Úthibák, kátyúk bejelentése, javítása

 

Az elmúlt téli hónapok szélsőséges időjárása, illetve a nagy hőingadozás miatt mind az országos, mind a helyi kezelésű közutakon sok úthiba, kátyú keletkezett. A végleges helyreállítás -melegaszfalt hiányában- nem történhetett meg a tél folyamán, ezért Eger MJV

Top