Nap: 2011.06.02.

Megnyílt a Könyvhét

Csütörtök délután az Eszterházy téren ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyílt a 82. Ünnepi Könyvhét, amelyhez idén hozzá kapcsolódik a tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozat. A könyvhét vendégeként Esterházy Péter Kossuth díjas író nyitotta meg az eseményt.
Az Ünnepi Könyvhetet

Állami projektek a megyében

A megyét érintő, 5 milliárd forintot meghaladó állami projektindítással kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Egerben dr. Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár és Szabó Róbert a megyei közgyűlés elnöke.

Reagál a Önkormányzat

“NE FÉLTSÉK A SZOCIALISTÁK A DEMOKRÁCIÁT!
REAGÁLÁS AZ MSZP MAI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA
Egyik oldalról megmosolyogtató, másrészt azonban arcátlan kijelentések sorozata hangzott el a szocialisták mai, egri sajtótájékoztatóján. Bármely nyitott szemmel járó egri polgár sorolni tudná a korábbi években kifejezetten pártérdekből vezetői székbe ültetett

MSZP: fülkehétköznapok Egerben

Sajtótájékoztatót tartott az MSZP Eger városi szervezete. Pál György önkormányzati képviselő az elmúlt heti közgyűlés kapcsán elmondta:  a bólogató Jánosok szolgalelkű frakciója megszavaz mindent, ami fentről, központi utasításként jön.
Pál György, Mszp önkormányzati képviselő
“Nagy várakozással tekintett mindenki a jövőbe, hogy mi

Gyermeknap Mátraderecskén

Top