Hónap: 2011 november

Ostoroson megújultak a köztéri játszóterek

Ostoros Közég Önkormányzata 2010-ben a 135/2008. (X.18.) FVM rendelet alapján, falumegújításra és fejlesztésre igénybe vehető támogatás jogcímre támogatási kérelmet nyújtott be, köztéri játszótereinek felújítására.
A pályázat sikeres volt és a támogatói határozat szerint nettó kiadásra 13 872 802 Ft-ot nyert a

Sós István: fejlődik a körzetem

Az elmúlt időszakban elvégzett munkáról, és a jövőbeni feladatokról tartott sajtótájékoztatót Sós István alpolgármester, a 3. sz. körzet képviselője.

Címke: ,

Költözik a Heves Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága

 

A Heves Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága tájékoztatja ügyfeleit és a társhatóságokat, hogy az igazgatóság jelenlegi székhelyéről (Eger, Klapka György u. 1/b.) elköltözik, címe megváltozik.

 Az új cím: Eger, Szövetkezet u. 4.
A további elérhetőségek változatlanok:
Postacím: 3301 Eger, Pf. 41.
Telefon: 36 / 510-570,

Címke:

Az Eventus nyit a város felé

Az Eventus Művészeti Szakiskola tervei között szerepel, hogy nyit a lakosság felé, és olyan nyilvános kiállításokat szerveznek a város intézményeiben és az iskola falain belül, ami segíti diákjaik érvényesülését az életben.
Ennek egyik eseménye volt a keddi kiállítás megnyitó, amely az

Címke: ,

Rálőttek a gyöngyöspatai polgármesterre

 

Tegnap éjfél előtt ismeretlenek lőttek rá Gyöngyöspata polgármesterére; a jobbikos Juhász Oszkárra .
A polgármester bejelentése szerint kétszer rálőttek, amikor hétfőn 23.30 perckor kilépett Gyöngyöspatán a polgármesteri hivatal ajtaján. A lövések a bejelentés szerint az épület mögötti udvarból érkeztek – közölte

Címke: , , ,

Hét új taggal bővült a Magyar Teátrumi Társaság

 

Négy vidéki és három fővárosi intézményt fogadott tagjai közé a Magyar Teátrumi Társaság hétfői, egri közgyűlésén, amelyen a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), egy színész szolidaritási alap kérdése és a társaságiadó-kedvezmény kiaknázásának lehetősége volt a legfontosabb téma.
A szervezet közleménye szerint

Címke: ,
Top