Hónap: 2013 február

Monitoring adatszolgáltatás

Megjelent a 41/2013 (II.12.) MVH közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) és az Európai Halászati Alapból (EHA) támogatott intézkedések 2013. évi monitoring adatszolgáltatás teljesítésének részletes szabályairól.
A közlemény teljes szövege az alábbi linkről elérhető: http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk…
Felmerülő kérdéseikkel, technikai közreműködéssel kapcsolatban, kérem

Hatvan: kiégett egy ház

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres családi ház Hatvan belvárosában,  szerdán este. A tűzoltókat az egyik szomszéd értesítette, aki észrevette a lángokat . A házban – mint kiderült – nem lakott senki: a tulajdonos költözési raktárnak használta. Az épületben az egyik ismerősének 

Címke: , , ,

Kutya is segítségére volt a készenléti rendőröknek

A készenléti rendőrök fogták el a kutya elől menekülő betörőket

A Készenléti Rendőrség és a Hevesi Rendőrkapitányság rendőrei járőrszolgálatuk ellátása közben, 2013.február 26-án éjszaka Tarnaszentmiklós belterületén arra lettek figyelmesek, hogy egy lakóingatlan udvari kapuja nyitva van, és azon kiszaladt egy kutya.
Ezt

Címke: , ,

MSZP: Nesze semmi fogd meg jól – Eger 2013. évi költségvetése

Pál György – önkormányzati képviselő:
Folyik a sikerpropaganda minden szinten, így az önkormányzatok szintjén is.
Ezzel szemben a helyzet az, hogy az önkormányzat finanszírozása csak rosszabb lett, mint az elmúlt évek bármelyikében.
Az adósságcsapda továbbra is veszély, nem szűnt meg, legfeljebb mérséklődött, hiszen

Címke: , , , ,

Európa fája lehet az egri platán

Az egri termálfürdő platánfájára is lehet szavazni az Európai Év Fája verseny 2013-as kiírásán. A hevesi megyeszékhely platánja öt másik ország növényével küzd meg az első helyért, így az nem csak az ország, hanem egész Európa fája lehet.
Február 1-jétől szavazhat

Címke: , ,

Uniós pénzből szorítják ki az akácosokat a Bükk és a Mátra erdeiből

Közel 73 millió forintot nyert a Mátra és a Nyugat-Bükk erdészetét működtető Egererdő Zrt. Natura 2000-es élőhelyek védelmére, elsősorban az akác kiszorítására az Új Széchenyi Terv keretében – tájékoztatott szerdán a társaság médiareferense.
A pályázat célja a védett területeken az őshonos

Címke: , , ,
Top