Hónap: 2013 július

Autóval ütközött a vonat

Egyelőre nem tudni milyen okból hajtott a sínekre az az autó, amely tehervonattal ütközött valamivel hét óra után a 3-as főút 103-as kilométerénél, a ludasi körforgalom közelében.
 Elképzelhető, hogy a sofőr úgy gondolta, átér még a szerelvény előtt. Nem így történt.

Címke: , , , ,

Felújítják Gárdonyi Géza sírját

Felújítják Gárdonyi Géza sírját, októberre végeznek a munkákkal, a sír jellegén nem változtatnak – hangzott el a részletekről tartott hétfői sajtótájékoztatón a Dobó István Vármúzeumban.
Sós István alpolgármester, az Egri Városszépítő Egyesület elnöke kiemelte: idén van Gárdonyi Géza születésének 150. évfordulója,

Címke: , , , ,

Kis tűzoltók a múzeumban

Harmadik alkalommal rendezi meg az Evat Rt. a Tűzoltó tábort. A nagy sikerű foglakozásokon a gyerekek nem csak a múzeumban fellelhető tárgyakkal ismerkedhetnek meg, hanem a mai technikai eszközöket is bemutatják nekik. Találkozhatnak igazi tűzoltóval és katasztrófavédővel, beülhetnek az autóikba,

Címke: , , ,

Tüzek pusztítottak Gyöngyös környékén

Hétfőn többször is riasztották a lánglovagokat Gyöngyösön.
11 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy egy helyi lovarda mellett több bála is ég. A kiérkező tűzoltók mintegy 300 lángoló körbálát találtak a helyszínen. itt két óra alatt sikerült megfékezni a tüzet.
14 óra

Címke: , ,

MSZP: A fiatalok nem találnak állást Heves megyében

A kormány dilettáns gazdaságpolitikájának következtében a fiatalok jó része nem talál állást Heves megyében.
Orbánék elüldözik a fiatalokat külföldre!
A KSH felmérései szerint Heves megyében tartósan magas, 15-16 százalék a munkanélküliség, ez az országos átlagtól is jóval rosszabb.
A kistelepüléseken ettől még súlyosabb

Címke: , , ,

Megszállták a motorosok Sirokot

Több ezer, hazai és külföldi motoros lepte el a Sirok melletti völgyet. Egy hétig a kétkerekűektől volt hangos a környék. Volt itt szépségverseny és hangerő mérés, iszapbirkózás és verseny a heggyel. Azok akik eljöttek jól érezték magukat.
A vendégek között volt

Címke: , , ,
Top