Hónap: 2013 augusztus

Repültek a párnák Mátraderecskén

Ezen a hétvégén rendezték meg a már hagyományos Palóc Párnafesztivált Mátraderecskén.
Pénteken a hagyományőrzők mellett koncertek várták a látogatókat és a helyieket. Szombaton főzőversenyen vehettek részt az érdeklődők. A gyerekek számára a fénypont a párnacsata volt, ahol bizonyíthatták ügyességüket, gyorsaságukat. Persze

Címke: , , , ,

Motoros baleset Mónosbélnél

Négy motoros közlekedett szombaton este 7 óra körüli időben Egerből Kazincbarcika felé, amikor Mónosbél előtt ketten balesetet szevedtek.
Az elől haladó motoros átsodródott a szemközti sávba, ott egy épp arra haladó kocsit jobbról érintve a szalagkorlátnak csúszott. A mögötte érkező motoros

Címke: , , , ,

Ugrálnak Gyöngyösön

Két új lakója van a gyöngyösi állatkertnek: megérkeztek a kenguruk. A jövevények még nagyon félnek, de már egyikük megmutatta magát a látogatóknak és a kamerának.

Címke: , ,

A Magyar Dal Napja Egerben

Címke: ,

Drift Máriapócson

Drifterek és rajongók töltötték meg az elmúlt hétvégén a máriapócsi versenypályát. Bőgtek a motorok, füstöltek a kerekek a látogatók nagy örömére, a bajnokság utolsó előtti állomásán.

Látásra nevelés, vizuális kultúra

A fiatalok vizuális kultúráját volt hivatott emelni az a projekt, melyet a a Vármúzeum égisze alatt bonyolítottak. A 254 alkalommal tartott foglalkozásokon közel 2500 diák vett rész két féléven keresztül, 20 millió forintos támogatásból.

Címke: , ,
Top