Hónap: 2013 november

Motoros menekült a rendőrök elől, majd balesetet szevedett

Álló autóba hajtott egy motoros, majd elszaladt.
Pénteken este nem sokkal 7 óra után történt egy motoros baleset Egerben a  25. sz. főút átkelési szakaszán.
Mint a  baleset szenvedőitől megtudtuk, ők szabályosan kanyarodtak egy utcából, amikor a szirénázó rendőrautóra lettek figyelmesek. Úgy

Címke: , , , ,

Gyereket gázoltak a zebrán: alkoholt mutatott a szonda

Egerben a színház előtti zebrán gázoltak el egy 8 év körüli gyermeket, aki szabályosan édesanyjával akart átkelni az úton. Az éppen érkező Ford Fiesta vezetője meg is állt, de hátulról nagy sebességgel neki ütközött egy autó, így fellökték a gyalogosokat.
A

Katasztrófavédők tették próbára pszichikumukat

A Heves Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóságk hetedik alkalommal szervezte meg a tűzoltók részére az immáron hagyománnyá vált pszichikai gyakorlatot.
 A gyakorlat helyszíne – mint korábban is – a Szőllőske nevű objektum volt, amely egy Eger melletti hajdani védett vezetési pont. A most megrendezett

Címke: , ,

Hulladék papírból brikett

A helyi cégeknél keletkező papírhulladékból készítenek brikettet Nagyrédén. Az ötlet segítségével közmunkásoknak adnak munkát és a település intézményeit fűtik. Azt tervezik, hogy később a rászorulók is kaphatnak a házi gyártmányú fűtőanyagból.

Címke: , , , ,

Közösen készül a télre a közút és a katasztrófavédelem

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságával közös szemlét végzett az egri, a gyöngyösi, a hevesi és a káli üzemmérnökségénél november 27-én.
A szemle célja az volt, hogy a közútnál alkalmazott technikai eszközöket közösen leellenőrizzük

Címke: , , ,

Kiégett az autója és még fizethet is

Kiégett egy domoszlói nő autója augusztus 19-én délután a Verpelét és Egerszalók közötti úton. A kocsi teljesen megsemmisült és most a közútkezelő is fizettetni akar.
Lányaihoz akart utazni Domoszlóról a nő, amikor füstöt vett észre a kocsiban. A motortérben gyulladt ki

Címke: , , , , ,
Top