Hónap: 2011 július

Négy napig nincs melegvíz

 

Az EVAT Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a meleg víz szolgáltatás szünetel, rendszer karbantartási munkálatok miatt augusztus 1-je és 4-e között.
Zsebe Albert az EVAT ZRT.  távhő divíziójának vezetője elmondta, hogy a fogyasztási helyekkel kötött szerződések

Címke: , ,

XI. Bükk Maraton

 

Augusztus 5-e és 7-e között rendezik meg a Bükk lábánál, Felsőtárkány mellett az Egeres-völgy Sportfesztivált. Ennek záró rendezvénye a tizenegyedik alkalommal meghirdetett Bükk Maraton hegyikerékpár-verseny lesz, mely a Magyar Kupasorozat része, egyben a Top Maraton sorozat harmadik állomása.
Az Egeres-völgy

Címke: , ,

Vizsgafilmek gálaestje

Gálaesttel zárul az Illés György emlékére rendezett Nemzetközi Filmműhely. A vizsgafilmek vetítésére július 30-án, szombaton 20 órától kerül sor az Agria Moziban, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Az immár negyedik alkalommal megrendezett Filmműhely két hete alatt, négy nemzet öt egyetemének

Címke: ,

Özönvíz Egerben

Özönvíz-szerű eső érte el pénteken délután Egert. A nagy mennyiségű, hirtelen érkezett csapadékot a csatornák nem bírták elvezetni, így a város több pontján a fedlapokat felemelve távozott a víz, nehezítve a közlekedést.

Címke: , ,

LMP: Újabb övön aluli ütés

Övön aluli ütésnek értékeli az LMP a kormány újabb rendeletét, amely a méztermelőket sújtja. Az LMP felszólította az Orbán-kormányt, illetve a Vidékfejlesztési Minisztériumot, hogy ne tegyék lehetetlenné a mintegy 20 ezer főt számláló magyar méztermelők munkáját. Kardeván Endre, országos főállatorvos

Címke: , , ,

MSZP: Tudatos leépítés

Hetek óta hangos a sajtó a Heves Megyei Önkormányzat csődeljárásáról. Tudatosságot feltételeznek a háttérben miszerint éppen ezt a megyét- hiszen az előző vezetés alatt a legkevésbé eladósodott megyék közé tartozott,- viszik csődbe. Nagy Imre szerint tervszerűség figyelhető meg több téren

Címke: , , , , , ,
Top