Hónap: 2012 november

Egerben az év fája!

Az egri Termálfürdőben álló keleti platán nyerte el 2012-ben az „Év Fája”-díjat az Ökotárs Alapítvány által idén harmadszor meghirdetett vetélkedőben. Az interneten bármilyen magánszemély, csoport, közösség, szervezet vagy vállalkozás jelölhette kedvenc fáját, a mozgalom célja, hogy a fák természetben betöltött

Címke: ,

MSZP: Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka – Államosítás pénz nélkül Heves megyében

–          Heves megyében dolgozók tömegei kerülnek az utcára 2013-ban: az oktatásból, a művelődés területéről, egészségügyből és a közigazgatásból. Átláthatatlan, kaotikus bizonytalanság van a közigazgatásban. Tizenhét munkanap van hátra az évből, ugyanakkor a dolgozók nem tudják, hogy mi vár rájuk januártól.

Címke: , , ,

Emléknappal tisztelegne Gárdonyi Géza előtt a Fidesz

Gárdonyi Géza születésének 150. évfordulója alkalomból indítványozták, hogy az Országgyűlés nyilvánítsa emléknappá október 17-ét.
Október 17-e, “az Egri vár védőinek a török seregek felett aratott dicsőséges győzelme” napjának Gárdonyi Géza emléknappá nyilvánítását kezdeményezte a fideszes L. Simon László.
A parlamentnek benyújtott határozati

Címke: , ,

Perel az egri vármúzeum kirúgott vezetője

Munkaügyi bírósághoz fordul Rémiás Tibor, a Heves Megyei Múzeumi Szervezet kedden indoklás nélkül felmentett vezetője. Benedek István, a Heves Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője elmondta, hogy a megbízás visszavonása nem indok és ok nélküli.
Rémiás Tibor, a heol.hu Heves megyei hírportálnak szerdán

Címke: , , ,

Táblagépekkel és interaktív tananyagokkal tanulhatnak a diákok

Tizenegy tantárgyból készített táblagépeken használható interaktív tananyagokat a Nemzeti Tankönyvkiadó,  az Eszterházy Károly Főiskola és a Szinva Net Informatikai Kft. A fejlesztéssel lehetővé válik, hogy Magyarországon először egy új, digitális tananyagra alapozott oktatási módszertan keretében tanuljanak a diákok. Az új

Címke: , ,

Orfeum Kabaré

Címke:
Top