Hónap: 2013 március

Kést tartottak a nyakához

A Hatvani Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik 2013.március 27-én, az esti órákban egy 60 éves hatvani nő családi házába bementek.
Az idős asszony elmondta, hogy a két férfi a bejelentést megelőző időben a lakása bejárati ajtajánál tartózkodtak, majd amikor

Címke: , , ,

MSZP: Csökkenjen 22 %-kal az élelmiszerek fogyasztói ára – aláírásgyűjtés Heves megyében

Aláírásgyűjtési akciót indít Heves megyében az MSZP az élelmiszerek ÁFA-jának csökkentéséről. Ez azt jelenti, hogy az élelmiszerek megvásárlásánál mintegy 22 százalékkal több pénz maradna a lakosságnál.
Az Orbán-kormány 2011 óta folyamatosan elveti ennek a megoldásnak a lehetőségét, közben minden más adóval,

Címke: , , ,

Shito Ryu Egerben

Immár 19. alkalommal tartott magas szintű szemináriumot Egerben Hidetoshi Nakahashi 9. danos Shito Ryu mester. A március 23-24-én megrendezett táborban a legfiatalabbtól a legöregebbig mindenki sokat tudott tanulni a mestertől, aki a francia és japán nemzeti válogatott mellett is dolgozik

Címke: , , , , ,

Hóvihar a Mátrában

Több, mint száz napja tart a szezon a mátraszentimrei síparkban. A kiváló adottságokkal rendelkező pályán ma is esett a hó. Nem is akár hogyan: március végén szokatlanul, délelőtt hóvihar érte el a parkot.
A centrum vezetői elmondták: a pályát kiváló minőségű

Címke: , , , ,

Egri rektorválasztás: dr. Liptai Kálmánt javasolja a főiskola Szenátusa

Rektorválasztás az EKF-en: Eszterházy Károly Főiskola Szenátusa nagy többséggel dr. Liptai Kálmán pályázatát rangsorolta az első helyre. Az állásfoglalást továbbítják az illetékes minisztérium felé, a Miniszterelnöki Hivatal mondja ki a végső szót.
Fotó:Eszterházy Károly Főiskola/Szántó GyörgyMint már korábban arról beszámoltunk, várhatóan

Címke: , ,

Maguknak termelhetnek

A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány az idén 7535 családot segít talpon maradni. A programba bekerült 83 új településen lakókkal együtt 35269 családnál hozhatják létre a mini háztáji lehetőségét.
A 2013-as program Kömlőn kezdődött, ahol átadták a rászorulóknak azokat a magokat,

Címke: , , ,
Top