Hónap: 2013 június

Razzia: kábítószert tartottak, állatokat kínoztak, viadalokat szerveztek

A Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és az Egri Rendőrkapitányság nyomozói június 29-én a hajnali órákban Verpelét külterületén, egy tanyán tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta.
Az intézkedő rendőrök több személyt előállítottak, a házkutatások során közel 40 harci kutyát

Címke: , , , ,

Kavartak a polgármesterek: megmutatták, mi a csízió

A rapszodikus időjárás ellenére is százakat vonzott Bükkszékre a bogrács-főzőverseny. Immár kilencedik alkalommal gyűltek össze a Salvus-víz forráshelyén határon túli és környékbeli polgármesterek, hogy megmutassák nemcsak a városvezetéshez, hanem a gasztronómiához is értenek.
Egy hetes hévízi üdülésért folyt a harc az

Címke: , , ,

Döntés: már nincsenek kitiltva a kórházból a listán szereplők

Ítélethirdetés előtt érvénytelenítette a Markhot Ferenc Kórház azt a vezetői utasítást, amely alapján március óta három volt dolgozójuk intézménybe való bejutását próbálták korlátozni.
Még március elején írtuk meg, hogy az egri kórház portásai csak beutalóval engedhetnek be egy vezetői utasításhoz csatolt listán

Címke: , , ,

Tisztelt LEADER Pályázók!

Tájékoztatás LEADER 2013
 

 
 

 
Ezennel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Irányító Hatóság 2013.06.24-én 20h-i hatállyal felfüggesztette a pályázatok benyújtási lehetőségét a szolgáltatásfejlesztésre irányuló projektek kapcsán, , tekintettel arra, hogy a beérkezett pályázatok kalkulált támogatási igénye meghaladta területünkön a maximálisan szolgáltatásfejlesztésre fordítható forrás összegét.
 
Amennyiben

Interpelláció a polgármesternek

A Hulladék gazdálkodási Társulás ügyében nyújtott be interpellációt Habis László polgármesternek Pál György önkormányzati képviselő.

Címke: , ,

Egy nap a kerekesszékben

Magyarországon jelenleg 250 ezer ember tekinthető mozgássérültnek. Jelentős részüknek a mindennapi élet sokkal nehezebb, mint az egészséges embereké, holott ők is a társadalmunk részei, nekik is ugyanolyan jogok járnak, mit mindenki másnak ebben az országban.
A mozgáskorlátozottak naponta találkoznak problémákkal: lépcsővel,

Címke: ,
Top