Hónap: 2013 október

Átadták a Varkoch-tükröt

Az EKMK szervezésében, a Zománcműhely közreműködésével elkészítették a Varkoch-kapu mintájára a Varkoch-tükröt. Az alkotást Rázsi Botond alpolgármester vette át a város nevében. A tervek szerint a felújított városházán kap majd helyet.
A központ kiállításon mutatta be az elmúlt időszakban elkészített alkotásokat.

Címke: , , ,

Nem robbanás volt a Mátrai Erőműben

Kedden reggel 6.15-kor hatalmas robajra ébredtek a a Mátrai Erőmű közelében lakók. Az interneten megindultak a találgatások, hogy mi történt. Egyesek tudni vélték: hatalmas robbanás volt az erőműben, amit szeretnének eltussolni.
Már a délután folyamán közleményt adott ki a cég, de

Címke: , , , ,

Megalakult a LEADER Egyesületek Szövetsége

2013. október 29-én, 62 LEADER Helyi Akciócsoport közreműködésével Tatárszentgyörgy-Sarlóspusztán létrejött a LEADER Egyesületek Szövetsége országos hatáskörű civil szervezet melynek célja a LEADER szervezetek szakmai munkájának segítése.
Az országos ernyőszervezetként működő egyesület vállalja fel a hazai LEADER módszer elveinek megfelelő vidékfejlesztési program

Bankcsapda

A vállalkozóknak egyre több kiadással kell számolniuk az utóbbi időben bevezetett adók miatt. Az átutalásokat tranzakciós adó terheli, a bankok saját költségeiket áthárítják ügyfeleikre. A megkérdezett cégvezetők szerint ezek a terhek nem segítenek a gazdaság kifehérítésében, hiszen üzletfeleik és dolgozóik

Címke: , , , , ,

Tiltott helyen szemeteltek

A Készenléti Rendőrség Füzesabony térségében szolgálatot ellátó járőrei vasárnap 15 óra 30 perckor Poroszló külterületén tetten értek több személyt, akik egy személygépkocsihoz kapcsolt utánfutóról háztartási szemetet rakodtak ki.
A férfiak az azt tiltó táblától kb. 5 méterre pakolták ki a leginkább

Címke: , ,

A mentők sem tudtak segíteni: baleset Besenyőtelken

Teherautó és személygépkocsi ütközött össze frontálisan hétfőn kora délután a 33-as főúton Besenyőtelken.
Hétfőn háromnegyed egykor érkezett a riasztás a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére, mondta el Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.
Besenyőtelek belterületén, a Borostyán Presszó előtt egy személygépkocsi és egy

Címke: , , ,
Top