Hónap: 2014 január

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Közleménye

Pénztárgépek: az állam átvállalja a visszavont pénztárgépek veszélybe került előleg befizetéseit.
Az Alt Cash Kft és Japan Cash Company Kft által forgalmazott pénztárgépek engedélyének visszavonása következtében – önhibáján kívül – ismét több ezer vállalkozás került lehetetlen helyzetbe.
Az engedély visszavonással járó –

Címke: ,

Robbanás és tűz Felsőtárkányban

Kigyulladt egy családi ház egyik szobája Felsőtárkányban, a József Attila utcában csütörtökön este.
 Az egri hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, aki átvette a tűzoltás vezetését. Az oltás három vízsugárral jelenleg is folyamatban van.

Címke: , , , , , ,

Belvárosi ékszerboltból markolta fel az értékeket

Nagyértékű ékszereket vitt el egy férfi az egri üzletből csütörtökön délelőtt. Egy járőr meghallotta az üzlet alkalmazottjának segélykiáltását.

Eger belvárosában, egy ékszerüzletben bűncselekmény történt – érkezett a bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére csütörtökön nem sokkal délelőtt 11 óra előtt. A jelenleg

Címke: , ,

Szén-monoxid-mérgezés Egerszalókon

Valószínűsíthetően szén-monoxid-mérgezés történt a Heves megyei Egerszalókon, a Széchenyi István úton az egyik lakásban csütörtökön reggel.
A körzeti megbízott érkezett elsőként a helyszínre, aki az ajtót betörte és egy személyt kihúzott a folyosóra. Ezt követően a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, az

Címke: , , , ,

Kifizetési kérelmek benyújtása-LEADER

Tisztelt Érdeklődők!

Megjelent a 13/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről.
A Közleményt, és a kapcsolódó dokumentumokat az alábbi linkre kattintva érheti el:
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk…
 
Forrás: www.evk-egyesulet.hu

Címke:

Gyermek műtétjéhez gyűjtik a vért

A Facebookon jelent meg a felhívás:
Aki tud és szeretne segítsen!!!
A kisfiamnak Ákosnak nagy szívműtétje lesz, február 6-án fekszünk be Budapestre az Országos Kardiológiai Intézetbe. Vérre lenne szüksége, a vércsoportja “A” RH D pozitív. Ha tud Valaki segíteni, írjon privátban, vagy

Címke: , , , ,
Top