Hónap: 2014 február

Választás 2014: Verpelét

Fizetett politikai hirdetés
Dr. Sós Tamás országgyűlési képviselő (MSZP) választási kampánykörútjának egyik állomása Verpelét volt, ahol Prof. Dr. Magda Sándorral a mezőgazdaság és a választás tudnivalóiról tájékoztatták a megjelenteket.

Címke: ,

EKF: a tanárképzés fellegvára

Több, mint 800 millió forintos TÁMOP támogatásból, az Eszterházy Károly Főiskola vezetésével indul az a projekt, amely az észak-magyarországi pedagógusképzés megújítását tűzte ki célul.

Címke: ,

Két nap alatt kétszer égett le

Öt ember lakott abban a házban, amelyik hétfő este égett a Heves megyei Istenmezején.
A szomszédok szerint hatalmas lángokkal égett a ház, esélye sem volt, hogy oltani próbáljanak. Először a helyi, majd a pétervásárai önkéntes tűzoltók kezdték meg a lángok megfékezését,

Címke: , , , ,

Felnémeti disznótor és pálinkamustra

Harmadik alkalommal rendezték meg a felnémeti disznótort, ami ma már kiegészült pálinkamustrával is.
Hajnalban már visítottak a disznók, hogy mire a nagyérdemű megérkezik, készen álljanak a finomságok. Felnémet apraja-nagyja ette a frissen sült pörcöt, a hagymás vért, a színpadon hagyományőrzők énekeltek,

Címke: , , ,

Mérgezik a kutyákat Egerben

Futótűzként terjedt a hír az egyik közösségi portálon, hogy Egerben az Északi városrészen a Malomárok úton kutyáknak kirakott ételben méreg van kitéve.
Egy kutyus már meghalt, kettő kutyánál még időben észre vették és orvosi ellátásban részesültek. Sajnos cica áldozat is van.
Minden

Címke: , ,

Időseket raboltak ki Tiszanánán: kattant a bilincs

Szerdán hajnalban ismeretlen tettesek bementek egy idős házaspár otthonába Tiszanánán. A 87 éves férfit bántalmazták és meg is fenyegették, hogy megölik, ha nem mondja meg, hol a pénz. Az értékszerzést követően a tettesek elmenekültek a helyszínről.
A minden részletre kiterjedő nyomozásnak köszönhetően a hevesi rendőrök

Címke: , ,
Top