Hónap: 2014 május

Saját kutyájuk támadta meg az idős házaspárt

Egy család  két generációja élt együtt Mikófalván a házban, ahol a támadás történt. Az idősebb házaspárnak esett neki a család kutyája Mikófalván szerdán. A férfira támadó ebet a feleség próbálta megfékezni, a kutya azonban őt is megtámadta.
A házaspárt az egri kórházba

Címke: , , ,

Időseket károsítottak meg

A Heves megyei rendőrök elfogták az idősek pénzét ellopó társaságot.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság nyomozói a Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2014. május 29-én hajnalban elfogtak három személyt, akik a gyanú szerint több rendbeli lopással gyanúsíthatóak.
A jelenleg

Címke: , ,

Vaddisznó a kertben

Tönkre teszik a vadak a termést az Eger határában lévő zárt kertekben. A gazdálkodók szerint sem a vadásztársaság, sem az önkormányzat nem tesz évek óta semmit a károk megelőzése érdekében, sőt szerintük a vadászok az etetéssel ide csalogatják a vadakat.
Megkerestük

Címke: , , , , ,

Felhőszakadás

Egerben és Egerszalókon is utakat öntött el a nagy mennyiségű csapadék, ami kedd dél körül érkezett területünkre.
A jelzéseknek megfelelően özönvíz-szerű esőzés érte el Heves megye számos települését. Egerszalókon házakba tört be a dombról lezúduló eső és sár. Több helyen az

Címke: , , ,

Meghalt a motoros

A 3-as számú főúton, Kápolna belterületén, a Dembinszky utcában 2014. május 25-én 16 óra 45 perc körüli időben egy motorkerékpáros és egy személygépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött, melynek következtében a motorkerékpáros orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.
Az érintett

Címke: , , ,

Beázott egy idősotthon

A nagy eső miatt beázott az idősek otthona szombaton Vámosgyörkön, a lakókat egy másik épületbe szállítják át – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Tájékoztatásuk szerint az István király úti épület földszintjén mintegy tíz centiméternyi víz gyűlt össze.
A lakók

Címke: , , ,
Top