Hónap: 2015 október

Harmóniában a természettel

A TÁMOP 3. 1. 4. C-14-2015-0377 „Harmóniában a természettel” – Természetes és mesterséges környezetünk fejlesztése- című pályázata az Egri Arany János Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban programonként 150 tanuló és 24 pedagógus bevonásával valósult meg.
     A Pályázat fő

Címke: , ,

Ítélet a bekölcei emberölés ügyében

Mint korábban beszámoltunk róla, Bekölcén egy kútban találtak egy halott férfit. Az elkövetőt egy napon belül elfogták, aki nyilatkozott is stábunknak.
Az Egri Törvényszék a 2015. október hó 27. napján kihirdetett ítéletében Cs. I. vádlottat emberölés bűntette miatt kilenc év börtönbüntetésre

Címke: , , ,

Pályázat az Arany-iskolában

A TÁMOP 3. 1. 4. C-14-2015-0377 „Harmóniában a természettel” – Természetes és mesterséges környezetünk fejlesztése című pályázata az Egri Arany János Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban programonként 150 tanuló és 24 pedagógus bevonásával valósult meg.

A Pályázat fő célja

Címke: , ,

M3: a balesetek napja

Négy balesethez riasztották a rendőröket , a katasztrófavédelem és a mentők szakembereit ma az M3-as autópálya Heves megyei szakaszára.
12:00
Egymástól nem messze két baleset is történt az autópályán, Gyöngyös közelében vasárnap délelőtt.
Két baleset is történt vasárnap délelőtt az M3-as autópálya 82-es

Címke: , , , , ,

9 kocsi tört össze 2 balesetben

9 kocsi tört össze rövid időn belül Egerben.
2 km-en és kb fél órán belül 9 autó szenvedett balesetet, két helyszínen Egerben a 25.sz. főút városi átvezető szakaszán.
Először a Mátyás király útra hívták a helyszínelőket: a sor elején forgalmi okok miatt

Címke: ,

A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető

A katasztrófavédelem és a szolgáltatók szakemberei hívták fel a figyelmet a fűtési szezon kezdetén a szén-monoxid veszélyeire, a mérgezés megelőzésére.

Címke: , ,
Top