Hónap: 2011 január

Fogadták a legnagyobb adózókat

A hagyományoknak megfelelően hétfőn fogadták a helyi vállalkozói szféra száz kiemelt adózójának képviselőit az egri Városháza dísztermében. Az ünnepségre azokat hívták meg, akik a helyi iparűzési adójukkal az előző évben is számottevő mértékben hozzájárultak a város fejlődéséhez. Ahogyan 2008. óta

Egerben az egészségügyért felelős államtitkár

Szócska Miklós, az egészségügyért felelős államtitkár a megyék, a vidéki kórházak sajátosságairól tájékozódik országjáró körútján. A Semmelweis-tervről egyeztet a helyi döntéshozókkal, a kórházak fenntartóival.
Az egészségügyért felelős államtitkár a progresszív ellátórendszer kialakításáról és a megye egészségügyi viszonyairól is informálódik. Elmondta, hogy

113 millió turisztikai fejlesztésre

113 millió forintos projekt indult az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület fejlesztésére. A cél, hogy minél szélesebb körben megismertessék a térség turisztikai kínálatát.
A helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment vezetői mutatták be munkájukat a program nyitórendezvényén a meghívott idegenforgalmi szakemberek számára.

Búcsú a Pilótától

Többszáz barát és sporttárs búcsúzott ma az egri repülőtéren a tragikusan, 46 éves korában elhunyt Vereb Györgytől,  aki méltán számított az ultrakönnyű kategória egyik legjobb hazai képviselőjének. Január 16-án érte a végzetes baleset, amikor egy gép berepülését végezte.

Barátai kötelékrepüléssel tisztelegtek

Lezárult a VIII. Országos Sasszinkron

Valamelyest nőtt a Magyarországon megfigyelt telelő sasok száma tavalyhoz képest.
Ez derült ki a 8. Országos Sasszinkron eredményeinek összesítése során, melyet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a nemzeti park igazgatóságokkal és más civil természetvédelmi szervezetekkel együttműködve végzett január középső

Blaskó Balázs lett az új igazgató

Blaskó Balázs lett február 1-től a Gárdonyi Géza Színház igazgatója -erről döntött a Heves Megyei Közgyűlés mai ülésén.
A testület minősített többséggel, 8 igen, 2 nem szavazattal, 5 tartózkodással választotta meg Blaskó Balázst. Kinevezése február 1-től 2016. január 31-ig szól.

Top