Hónap: 2012 január

Pörög a villanyóra: 240.000 Ft a bírság

Nem szokatlan,hogy évente egyszer minden háztartásba becsöngetnek az ELMÜ-ÉMÁSZ villanyóra-ellenőrző szakemberei.  Jó esetben mindent rendben találnak.
Rengeteg károsult számolt be az interneten arról, hogy teljesen ép műszerüket később felülvizsgálták, majd mágnesezés gyanújával több százezer forintos büntetést róttak ki rájuk.
Számos bejelentés érkezett

Címke: , , ,

A tánc nyelvét tanulhatták

Közel 200 résztvevője volt a Parnasszus Táncművészeti Alapítvány által lebonyolított programsorozatnak. A TÁMOP által biztosított, több mint 43 millió forintból Parádról, Gyöngyösről, Felsőtárkányból és Egerből érkezett diákok ismerhették meg a tánc nyelvét. Az egy éves projekt megvalósítását hivatásos táncosok, koreográfusok

Címke: , , ,

Betörés és tyúklopás

 

Egy verpeléti lakos tett feljelentést vasárnap egy ismeretlen személy ellen, aki betört verpeléti családi házába és annak a konyhájából egy erősítőt tulajdonított el.
A lopási kár 20 ezer Ft, a rongálással 10 ezer Ft kárt okozott a tulajdonosnak. Szintén vasárnap érkezett

Címke: , , ,

Varázslat a könyvtárban

 

Bátor óvodásokat vártak ma a Bródy Sándor Könyvtár Gyermekkönyvtárába, hogy vándorútra indulva próbákat kiállva, varázserővel felfegyverkezve, kincsekkel megrakodva vigyék hírét a nagy próbatételnek és a könyvtárnak.
Varázskönyvtár címmel rendeztek hétfőn egy foglalkozást a Gyermekkönyvtárban, melyen a Szivárvány Óvoda tagóvodáinak 32 aprósága

Címke: , , ,

Búvárúszó Világkupa Egerben

 

Egerben rendezik meg a VII. Uszonyos és Búvárúszó Világkupát február 25-e és 26-a között. A versenyen közel 340 élsportoló méri össze tudását vízfelszíni, víz alatti, egy- illetve kétuszonyos úszásban a Bitskey Aladár Uszodában.
A verseny lebonyolítására Hódmezővásárhely, Kecskemét és Miskolc is

Címke: , ,

Hétfőig kell igazolni és kifizetni a végtörlesztéshez szükséges összeget

 

Akik jelezték végtörlesztési igényüket, január 30-ig be kell, hogy fizessék a szükséges összeget és igazolniuk kell a fedezetet is.
A devizaalapú jelzáloghitellel rendelkező ügyfelek 2011. december 31-ig jelezhették bankjuknál, hogy élni kívánnak a rögzített árfolyamon történő végtörlesztési lehetőséggel. A rögzített

Címke: ,
Top