Hónap: 2010 november

Projekt-zárás az Agria Tiszk-nél

2009. év elején, 6 partner intézmény közreműködésével jött létre az Agria TISZK. A program főként humán erőforrás fejlesztésre összpontosított. A cél a hatékony, rugalmas reagálás a munkaerőpiac jelzéseire, és ehhez igazítani a szakképzést.

Iskolák és művészetek

Nagyszabású projekt során ismertetik meg a tánc varázslatos világát gyerekekkel kreatív művészek, egy közel egy éves programsorozat keretében. A Parnasszus Táncművészeti Alapítvány vezetésével novemberben indult programot Barta Dóra és Mirkóczki Zita táncművészek mutatták be. A „Új kommunikációs

Részleges látogatási tilalom a megyei kórházban

Részleges látogatási tilalmat rendelt el dr. Fűtő László, a Markhot Ferenc Kórház ügyvezető igazgatója november 30-tól. A döntés oka, hogy az intézmény Non-invazív Belgyógyászati-Bőrgyógyászati Mátrix I. Általános Belgyógyászai Profilján (új belgyógyászati tömb) az utóbbi napokban több

Holló Balázs remekelt Salgótarjánban

A hétvégén Salgótarjánban szerepelt az Integra Agria Sportegyesületet 14 versenyzője. A 25 méteres medencében 8 egyesület (köztük egy szlovák) mérte össze a tudását.
Betegségek miatt voltak ugyan hiányzók, de a csapat így is nagyon szép eredményt

Csernus és a nők

A női és férfi szerepek kerültek terítékre Dr. Csernus Imre előadásán pénteken, a Bartakovics Béla Közösségi Házban. A találkozón elsősorban a hölgyek mutattak érdeklődést a téma iránt.
Zavarba ejtő ötlet egy, eredetileg a női és férfi szerepekről szóló

Jótékonysági est a szegények javára

A Belvárosi Plébánia Telekessy úti szegénykonyháját támogatták zenés jótékonysági esten vasárnap, a Bartakovics Béla Közösségi házban. Az “Áldásidat terjeszd mindnyájunkra” című műsor házigazdája az Egri Csillagok Népdalkör volt.
Az Adventi koncertet a házigazda népdalosok nyitották meg, majd

Top