Hónap: 2012 március

Adónyilatkozat − a lehető legegyszerűbb bevallási forma

 

A személyi jövedelemadóról szóló törvény 2012-ben is többféle lehetőséget kínál a 2011. évi jövedelemadó elszámolására és bevallására annak érdekében, hogy az adózók a számukra legegyszerűbb és legkényelmesebb formában tehessenek eleget törvényi kötelezettségeiknek.
Újdonságnak számít 2012-ben a köznapi szóhasználatban csak „söralátétként” emlegetett

Címke: , , ,

Egerben is ketyeg a Föld órája

 

A WWF Magyarország felhívására Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata is csatlakozott a Föld Órája 2012. elnevezésű akcióhoz.
A kezdeményezés Ausztráliából, Sydney-ből indult 2007-ben és két év alatt világméretűvé nőtte ki magát. A Föld Órája felhívás célja, hogy eddig soha nem látott

Címke:

Főiskolai hallgatók a kormányablakban

 

Csütörtökön az egri kormányablakba látogatott az Eszterházy Károly Főiskola hallgatóinak egy csoportja.
A közjogon belül államigazgatási ismeretek elsajátításával is foglalkozó hallgatók dr. Hepp János ügyfélszolgálati osztályvezető segítségével általános tájékoztatást kaptak a kormányhivatal szervezetéről, ezen belül a kormányablak működéséről. Megismerték az integrált

Címke:

Négy évvel ezelőtti gyilkosság tettesét fogta el a rendőrség

Régészek bevonásával derített fényt egy 2008-ban elkövetett gyilkosságra a rendőrség tegnap Egerben. A négy évvel ezelőtti tettét beismerő férfit egy másik gyilkosság miatt már elítélték.
Helyszíni szemlén bizonyította tettét az elkövető, a 2008-as bűncselekményben. A részletekről dr. Sasi Csaba r. alezredes,

Címke: , , , ,

Kőbe zárt dallamok

Évszázados titkokat fejt meg Réz Lóránt orgonaműve, a „Gesú Nuovo templom rejtélye”, melyet a Bazilikában mutatott be. A művész, a nápolyi templom falának írásjeleit a zene nyelvén tárta a közönség elé.
Óriási érdeklődés mellett és nagy sikerrel mutatták be Réz Lóránt,

Címke: ,

Egri kórház: hamis érettségije volt az igazgató-helyettesnek

Éveken keresztül dolgozott hamis érettségivel az egri Markhot Ferenc Kórházban R. B. Erika, mint nővér és ápolási igazgatóhelyettes – tudta meg a Népszava. A „szakembert” okirathamisításban bűnösnek találták, hiába volt „kórházvédő”, távoznia kellett az egészségügyi intézményből.
R. B. Erika 2008-ban hagyta

Címke: , , , ,
Top